Sla inhoud over

Zoekmachine optimalisatie met e-Grip is simpel en effectief

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd is 'hot'. In hoofdlijnen heeft het betrekking op het correct aanpassen (lees: optimaliseren) van de broncodes en teksten van een website met als doel de vindbaarheid van de website te verhogen.
Negentig procent van de internetgebruikers zoekt via zoekmachines naar bedrijven producten en diensten. Toch voldoen maar weinig websites aan de technische en inhoudelijke voorwaarden die de basis vormen van effectieve zoekmachine-optimalisatie. e-Grip komt aan deze behoefte tegemoet.

Het e-Grip content management systeem zorgt o.a. voor een optimale technische basis en maakt websites snel, eenvoudig en correct zichtbaar voor de meest gebruikte zoekmachines. Hierdoor wordt het optimaliseren van de inhoud van uw e-Grip website voor de zoekmachines bijzonder eenvoudig en effectief.

Bestaande e-Grip klanten die hun software hebben opgewaardeerd naar de laatste e-Grip versie vinden hun site na een gericht consult over zoekmachine optimalisatie met e-Grip terug in de top-tien van meest gebruikte zoekmachines.

De combinatie van effectieve technologie en deskundige begeleiding maken dit resultaat voor iedereen bereikbaar.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie met e-Grip, klik hier.


Aanmelden e-Grip nieuws Banner bel ons

Navigatie