Sla inhoud over

e-Grip 2.0 Armadillo naar interne testfase

26 oktober 2010De nieuwe functionaliteit van de volgende generatie e-Grip nadert voltooiing. Een van de opvallendste wijzigingen is het gebruik van gelaagde editors. Bij het kiezen van te koppelen items kan men (naast een keus maken uit een selectbox) een uitgebreid overzicht krijgen van alle items waar men uit kan kiezen, met uitgebreide filtermogelijkheid. Ook kan men nu, als het item er nog niet bij zit, dit direct aanmaken zonder de oorspronkelijke editor eerst te moeten verlaten.

Handig dus; men kan in een leeg CMS beginnen met het aanmaken van een domein, vanuit de domein editor een website aanmaken om te koppelen op dat domein en vanuit de aangemaakte website een sectie aanmaken van type pagina, de pagina aanmaken, een visual uploaden en die koppelen aan de pagina, etc, etc. Alles zonder het domein eerst te hebben opgeslagen!

Andere nieuwe features zijn een nieuwe Zelftest-module, Spotlight zoekmogelijkheid binnen het CMS en een optionele AdSense-module.

Vanaf 25 oktober wordt deze nieuwe e-Grip versie uitgebreid intern getest bij Grip MultiMedia, beoogde release is medio november 2010.


Aanmelden e-Grip nieuws Banner bel ons Banner ervaar e-grip

Navigatie