Sla inhoud over

e-Grip 2.0 Armadillo beschikbaar

9 februari 2011De nieuwe functionaliteit van de volgende generatie e-Grip is vanaf heden beschikbaar in de vorm van e-Grip 2.0 Armadillo.

De naam "Armadillo" is ontleend aan het gelaagde gordeldiertje, omdat een van de opvallendste wijzigingen het gebruik van gelaagde editors is. Door deze functionaliteit is het inrichten van een website of delen daarvan nog eenvoudiger geworden. Beheerders hebben met deze versie volledige keuzevrijheid in de te kiezen workflow. Men kan bijvoorbeeld in een leeg CMS beginnen met het aanmaken van een domein, van daaruit een website aanmaken en vervolgens een menustructuur bouwen, nieuwe pagina's aanmaken, visuals uploaden, etc, etc. Alles zonder zich druk te hoeven maken over de volgorde van aanmaken!

Andere nieuwe features zijn een nieuwe Zelftest-module, Spotlight zoekmogelijkheid binnen het CMS en een optionele AdSense-module.

Op dit moment worden de eerste nieuwe websites op basis van e-Grip 2.0 Armadillo geimplementeerd. Komende maanden zullen gefaseerd bestaande relaties (indien gewenst) worden ge-upgrade.


Aanmelden e-Grip nieuws Banner bel ons Banner ervaar e-grip

Navigatie