Sla inhoud over

Bewezen technologie

e-Grip is een open source totaaloplossing die wordt aangeboden aan eindgebruikers bij bedrijfsleven, overheid en resellers.

Grip MultiMedia heeft e-Grip ontwikkeld, en is als professionele websitebouwer al jaren een betrouwbare partner in het begeleiden van ondernemingen, en onderdelen van de regionale en landelijke overheid, die hun strategie willen vertalen naar het internet, om zo meer rendement te halen uit hun activiteiten.

Het unieke aan de e-Grip-software is dat de vormgeving en de achterliggende technologie van het CMS volledig van elkaar gescheiden zijn. Zo heeft u als gebruiker altijd een site met uw eigen identiteit en uitstraling, terwijl de achterkant wordt gevormd door beproefde en robuuste technologie. Daarbij komt dat e-Grip twee ogenschijnlijk tegenstrijdige doelstellingen succesvol in zich verenigt:

  • enerzijds een logische en intuïtief heldere structurering van de website in een goed te onderhouden vaste hiërarchie;
  • anderzijds een zo groot mogelijke flexibiliteit in het koppelen van de diverse bouwstenen die de site vormen.


Iedere website is met de e-Grip software snel uit te breiden en aan te passen aan de actualiteit, en beschikt over een scala aan relevante functies.

Grip MultiMedia ontwikkelt al zeven jaar Content Management Systemen op basis van de succesvolle Open Source-productcombinatie LAMP (Linux, Apache, MySQL en PHP).


Navigatie